betalen

Betalen via iDEAL

Betalen kunt u via iDEAL. Wij werken met SISOW payment innovations. Zodra SISOW ons te kennen heeft gegeven dat het verschuldigde bedrag op hun rekening is bijgeschreven (dit duurt meestal een paar minuten) zullen wij uw bestelling klaarmaken en verzenden.

Betalen via bankoverschrijving

Betalen via een bankoverschrijving kunt u doen door het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer NL76RABO0181047926 op naam van ‘de boktor en zijn baasje’. Indien nodig: de BIC-code is  RABONL2U. Vergeet niet om uw bestelling nummer te vermelden. Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van De Boktor En Zijn Baasje is bijgeschreven zullen wij uw bestelling klaarmaken en verzenden. Wanneer de betaling niet binnen een week is voldaan, wordt de bestelling geannuleerd.

Vanuit het buitenland kan het enkele werkdagen duren, voordat de betaling zichtbaar is op onze rekening. Wij gaan de bestelling pas maken, zodra wij de betaling daadwerkelijk hebben ontvangen.

Heeft u haast bij een bestelling, laat het ons weten, dan doen wij ons best om nog net even iets sneller de bestelling toe te sturen. Helaas heeft de praktijk uitgewezen, dat het niet verstandig is iets toe te sturen, voordat de betaling is voldaan. Wij zijn dus genoodzaakt te wachten tot we kunnen zien of er betaald is, haast of geen haast. Een screenshot van een bankafschrift voldoet voor ons ook als voorlopig bewijs van betaling.

Contant betalen

Wanneer u er voor gekozen heeft om uw bestelling af te komen halen is er ook de mogelijkheid om contant af te rekenen. Deze mogelijkheid geldt niet in het geval van gepersonaliseerde producten of op maat gemaakte opdrachten. Deze dient u vooraf te betalen.

 

 


de boktor en zijn baasje lasersnijden en lasergraveren
facebookgoogle_plusfacebookgoogle_plus

Bestellingen buiten Nederland lopen via Etsy of neem contact met ons op!